Παρουσίαση δημιουργού ιστιοσελίδας
Ο Πάβελ Παυλίδης έχει γεννηθεί στην Οστράβα της Τσεχίας το 1981 και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη όπου και αποφοίτησε το 2001 από ΙΕΚ με δίπλωμα τεχνικού μαγειρικής τέχνης
.Έιναι απο το 2002 κάτοχος διπλώματος μεταδευτεροβάθμιας επαγγελματικής κατάρτισης και κάτοχος διπλώματος της σχολής επαγγελμάτων κρέατος Θεσσαλονικής το 2005.
Είναι κάτοχος πτυχίου certiport της microsoft το 2005.
Ομιλεί άπταιστα τα Ελληνικά, Τσέχικα και καλά Αγγλικά.
Έχει πάρει μέρος και έχει βραβευτεί στους εξής διαγωνισμούς μαγειρικής:
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
v 1° ΒΡΑΒΕΙΟ στο 2°Διαγωνισμό μαγειρικής της SLOW FOOD στην κατηγορία ζεστό πιάτο με θαλασσινά που έγινε στις 28/1/2001.
v 1° ΒΡΑΒΕΙΟ στο 2°Διαγωνισμό μαγειρικής της SLOW FOOD στην κατηγορία πιάτο με σαλάτα που έγινε στις 28/1/2001.
v ΈΠΑΙΝΟΣ ΕΥΤΑΞΙΑΣ στη 2η Συνάντηση γαστρονομικής δεξιοτεχνίας στην κατηγορία ζςστό πιάτο με θαλασσινά και ψάρι, που έγινε τον Μάρτιο του 2001 στη Θεσσαλονίκη.
v ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στο 4°Πανελλήνιο Διαγωνισμό στην κατηγορία δημιουργική σύνθεση από μαργαρίνη, που έγινε τον Μάρτιο του 2005 στη Θεσσαλονίκη.
v ΧΑΛΚΙΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στο 4°Πανελλήνιο Διαγωνισμό στην κατηγορία καλλιτεχνική δημιουργία λαχανικών και φρούτων(σκάλισμα), που έγινε τον Μάρτιο του 2005 στη Θεσσαλονίκη.
v ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στο 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό αρτοποιίας & ζαχαροπλαστικής στην κατηγορία καλλιτεχνική δημιουργία λαχανικών και φρούτων(σκάλισμα), που έγινε τον Μάρτιο του 2006 στη Θεσσαλονίκη.
ν ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στην κατηγορία live σκάλισμα φρούτων & λαχανικών στο 7ο Forum γαστρονομίας στην Horeca που διεξήχθει στην Αθήνα Φεβρουάριος 2014.
ν ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στην κατηγορία σκάλισμα σε τυρί στο 7ο Forum γαστρονομίας στην Horeca που διεξήχθει στην Αθήνα Φεβρουάριος 2014.